Βιογραφικό

Σύντομο Βιογραφικό

 

Η Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Μαρία Βογιατζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη to 1992. Το 1993 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατόπιν επιτυχίας στις Πανελλήνιες εξετάσεις. ‘Ελαβε το πτυχίο Ιατρικής απο το Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000.

 

Το 2003 μετακόμισε στην Αγγλία όπου εργάστηκε ως Μαιευτήρας Γυναικολόγος για 15 συνεχή έτη. Εγινε μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων-Γυναικολόγων (Royal College of Obstetricians and Gynaecologists, MRCOG) το 2012, κατόπιν εξετάσεων.

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Ηνωμένο Βασίλειο, εργάστηκε ως Λέκτορας (Clinical Lecturer) για 3 έτη (2009-2012) στο Πανεπιστήμιο του Nottingham. Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας Γυναικολογίας-Μαιευτικής στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2015 (Certificate of Completion of Training, UK). Κατόπιν τούτου, εργάστηκε ως Διευθύντρια (Consultant) στο Royal Derby Hospital για 2,5 χρόνια.

 

Το 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα. Έκτοτε εργάζεται ως ιδιώτης Μαιευτήρας-Γυναικολόγος στην Αθήνα. Συνεργάζεται με τις μεγάλες ιδιωτικές Μαιευτικές-Γυναικολογικές κλινικές ΡΕΑ, Ιασώ και Λητώ.